Voel-profil på vej til FCM

Jørn Just Kristensen 

Norske Stine Skogrand er angiveligt på vej til FC Midtjylland fra Silkeborg-Voel

HåNDBOLD FC Midtjylland er angiveligt tæt på at have den første forstærkning på plads til næste sæson.

Norske Stine Skogrand er ifølge Midtjyllands Avis på vej til FCM.

Den 24-årige norske højre back har efter sæsonen kontraktudløb med Silkeborg-Voel, hvor hun aktuelt er ligatopscorer, og over for Midtjyllands Avis bekræfter hun, at hun søger videre i karrieren.

- Klubben er indforstået med, at jeg skal væk, men jeg har ingen kommentarer til, hvilken klub jeg skal til. Jeg ved ikke, hvornår det bliver officielt. Det er ikke kun op til mig, men også den klub, som jeg skal til, siger Stine Skogrand til Midtjyllands Avis.

Stine Skogrand har i denne sæson scoret 34 mål i syv ligakampe. I sidste uge scorede hun fem mål, da Silkeborg-Voel ydmygede FCM med hele 27-16 i HTH Go Ligaen.

Højrebacken har spillet 51 A-landskampe for Norge og scoret 77 mål i nationaldragten. Hun er regerende verdens- og europamester med Norge.

Stine Skogrand kom til Silkeborg-Voel i sommeren 2016. Inden da spillede hun hele sin seniorkarriere i Tertnes Bergen, hvor hun debuterede som 16-årig.

Uden for banen danner Stine Skogrand par og bor sammen med landsmanden Eivind Tangen, der er topscorer for HC Midtjylland. Han skifter i øvrigt til Skjern efter sæsonen.