Slap af og nyd din juleaften

Tag med Læserklubben på en hyggelig juletur til Marienlyst Badehotel med juleaftens menu på hotellet og efterfølgende julefrokost juledag i Tivoli Af Lone Henningsenlgh@herningfolkeblad.dk

Julen er en meget dejlig tid på året, men for mange er den ikke helt problemfri. Den kan let blive lidt fortravlet og uoverensstemmelser omkring, hvor selve juleaften skal holdes og med hvem opstår ganske ofte i mange familier.

Måske skulle du overveje at tage med Læserklubben og Skave Turistfart til Sjælland og holde din juleaften i smukke og afslappede omgivelser på Marienlyst Badehotel i Helsingør.

Bussen kører fra Midtjylland mandag 24. december mellem klokken otte og ni. På Fyn holder vi ind og får en omgang risengrød og gløgg og mærker langsomt julefreden og den rette stemning sænke sig.

Juleaften med havudsigt
Hen på eftermiddagen ankommer vi til Marienlyst, der ligger i første række ud til havet. Det firestjernede hotel byder på 155 års ubrudt hoteldrift, kongelige stamgæster og intet mindre end Danmarks smukkeste havudsigt. Vi trakteres med æbleskiver i baren og har tid til at falde til og indsnuse den hyggelige atmosfære, der hersker overalt.

Julemiddagen, som serveres i den smukt pyntede restaurant, er en treretters menu lavet med kærlighed og i julestemning af køkkenchefen.

Efter middagen er der mulighed for at nyde en drink eller to i baren.

Juledag kan man sætte sig til rette og nyde en velanrettet morgenbuffet, hvorefter vi kører mod hovedstaden og Tivoli. Her i Carstensens gamle have, som i den grad har festliggjort julen, indleder vi med en lille rundtur, hvor rejselederen Bent Jarlkov, der er tidligere Tivoligarder, viser rundt.

Efterfølgende er der julefrokost i Restaurant Grøften.

Sen eftermiddag kører vi tilbage mod Midtjylland.

Prisen for denne juletur er 2495 kroner per person i dobbeltværelse.