Amerikansk topkeeper er landet i Herning

Jørn Just Kristensen 

Den amerikanske landsholdsmålmand Bill Hamid er i Herning og skal overvære aftenens kamp mod AC Horsens

FODBOLD FC Midtjylland blev torsdag sat i forbindelse med den 26-årige målmand Bill Hamid fra D.C. United i den amerikanske Major League Soccer (MLS), og der er mere til sagen end blot skriverier i de amerikanske medier.

Den store målmand er nemlig landet i Herning, hvor han er blevet set i bybilledet i dag. En kilde fortæller til Folkebladet, at målmanden i en kort dialog ytrede sig yderst håbefuld om en aftale med FC Midtjylland.

Den amerikanske målmand har spillet 200 kampe for D.C. United og holdt målet rent i 56 af kampene. Han har i den forgangne sæson tre gange båret anførerbindet for Washington-klubben.

Bill Hamid har spillet tre A-landskampe for USA. Den seneste var 16. juli 2017, da USA vandt 3-0 over Nicaragua ved Gold Cup. Han har desuden spillet 24 ungdomslandskampe for USA.

Hamid har kontraktudløb til nytår og sagde forleden til avisen Washington Post:

- Jeg vil skubbe mine egne grænser og se, hvor langt jeg kan komme. Jeg ved, at jeg har arbejdsmoralen og sulten til at tage mig selv langt i denne sport. Jeg ved, at jeg kan klare mig på næste niveau

- Jeg tror, at vi finder en løsning inden for de næste 48 timer, lød det fra Bill Hamid til Washington Post.

FC Midtjylland ønsker ikke at kommentere på rygtet på nuværende tidspunkt. Men Folkebladet erfarer, at keeperen overværer aftenens Superligakamp mod AC Horsens og er i forhandlinger med FCM om en aftale.