Kendt dirigent hos MCH

FOREDRAG Det er en helt særlig foredragsholder, der besøger MCH Herning Kongrescenter tirsdag 28. november.

Den 78-årige dirigent og anerkendte TED-talk foredragsholder Benjamin Zander har inspireret tusinder af ledere verden over.

Benjamin Zander er både kendt for sin musik, sin befriende tilgang til livet og ikke mindst sin utraditionelle ledelsesfilosofi. Hans inspirerende foredrag kombinerer på utraditionel vis musik og tankevækkende, effektive metoder til at skabe gejst og passion hos medarbejderne.

- Benjamin Zander er en oplevelse i sig selv. Ledere på alle niveauer bør overveje at benytte sig af denne unikke mulighed for at opleve ham. Det bliver et helt unikt og inspirerende foredrag, siger Nicki Quist, som er leder af Kultur, MCH i en pressemeddelelse.

Benjamin Zander er til dagligt dirigent for Boston Philharnomic Orchestra og Boston Philharnomic Youth Orchestra samt medforfatter til bestselleren »The Art of Possibility«.