På fredag får FCM en tilskuerjubilar

FC Midtjyllands tilskuer nummer 2.000.000 kommer til kampen på fredag mod AC Horsens

FODBOLD Fredag aften runder FC Midtjylland og holdets fans med stor sandsynlighed et skarpt hjørne, når tilskuer nummer 2.000.000 til alle klubbens hjemmekampe gennem tiden vil være at finde på stadion. Det skriver FCM i en pressemeddelelse.

- Det er en stor ting, som vi rent faktisk gør et stunt ud af. Vi vil gerne fejre vores trofaste fans og takke dem for opbakningen gennem årene og fremover, siger Jacob Jørgensen.

Tilskueren, der trækker billet nummer 5.558, bliver den historiske tilskuer nummer 2.000.000. Statistikken gælder over samtlige af FC Midtjyllands hjemmekampe fra Ikast Stadion og MCH Arena siden 1999.

- MCH Arena har siden 2004 været et fort, og vi er stolte over vores hjemmebane, som vi mener er Danmarks bedste. Det har vores fans og publikum en stor ære i, og derfor hylder vi fansene og tilskuerne med dette event, siger Jacob Jørgensen.

Den heldige vinder og stadiongænger vil blive fremhævet og hyldet på banen i pausen. Derudover vil vinderen modtage to VIP-billetter til én hjemmekamp i denne sæson samt to sæsonkort til næste sæson.

- Vi gør noget ekstra ud af det, for det er en festdag for FC Midtjylland. Vi er glade for hver og én tilskuer, der kommer på MCH Arena, og vi vil gerne se endnu flere til vores hjemmekampe i fremtiden. Og så glæder vi os til at hilse på den heldige vinder, siger Jacob Jørgensen.

FC Midtjyllands gennemsnit for alle superligakampe er 6.807 tilskuere (7.608 på MCH Arena), og tilskuerrekorden på MCH Arena er 11.763 tilskuere den 11 november 2007 mod FC København (2-2).