Bjarne Riis gæster Herning

Et gratis morgenmøde hos Ejner Hessel A/S kan gøre dig klogere på Bjarne Riis’ erhvervsnetværk for cykelinteresserede

NETVæRK Makkerparret Bjarne Riis og Lars Seier Christensen har travlt med at få opbygget et landsdækkende netværk for cykelinteresserede erhvervsfolk. Før sommerferien i år fik Riis Seier Business Club, der siden har skiftet navn til Virtu Cycling Group, sikret sig en lokal afdeling i Herning. Det skete med overtagelsen af »The Locals Cycling Network« i Herning, som siden 2013 har været et samlingspunkt for godt 40 midtjyske erhvervsfolk med cykling som fælles interesse.

Ambitionen er at udvide medlemsskaren betragteligt, og 1. november holder Virtu Cycling Group et informationsmøde i Herning. Det bliver holdt som et gratis morgenmøde hos Ejner Hessel A/S på Nystedvej i Herning, Her møder Bjarne Riis selv op og fortæller om planerne for erhvervsnetværket. Ved overtagelsen af Herning-afdelingen i maj udtalte Bjarne Riis, at det var vigtigt også at være til stede her:

- Herning har naturligvis en særlig plads i mit hjerte, og vi har en lang historie sammen. Derfor har jeg siden etableringen af Riis Seier Business Club syntes, at det gav rigtig god mening også at være repræsenteret i Herning.