Læserklubben fejrer Mortensaften

Lone Henningsen 

Fejr Mortensaften på Sevel Kro efter et spændende besøg hos Holstebro Orkesterefterskole og en gåtur gennem Holstebros gader med lokalkendt rejseleder

Mortensaften skal fejres med lækker and og gode oplevelser - sådan er det!

Fredag 10. november kører bussen fra Skave og rejseleder Bent Jarlkov fra Silkeborg klokken 12. Med opsamling også i Ikast, Hammerum og Herning når vi Holstebro, kulturbyen med kunst på hvert gadehjørne, museer, musikteater og meget mere.

Vores lokalkendte rejseleder viser os byen, der med garanti overrasker de fleste. Eftermiddagskaffe og kage nydes på Orkesterefterskolen, som er den eneste af sin art i Danmark. Vi mødes med en af skolens ildsjæle, Charlotte Faurschou, som viser os rundt og fortæller om ideen bag skolen, hvor klassisk musik er hverdagen.

Så er der and
Ud på de små veje og videre til den meget hyggelige og kongeligt priviligerede, Sevel Kro, der serverer os en skøn sprødsteget and og æblekage til dessert. Kroen har en ret spændende historie, som vi måske kan lokke krofatter til at fortælle. Tilbage i hjembyerne mellem klokken 20 og 21.

Prisen for denne dag inklusive eftermidagskaffe og aftensmad er 725 kroner for avisens abonnenter.