Pop-tvillingerne Marcus og Martinus gæster igen Boxen

Søren Nielsen 

Den populære duo agter at gentage succesen i Danmark med ny tour

HERNING Det bliver formentlig et glædeligt gensyn for mange, når de norske pop-tvillinger Marcus & Martinus endnu en gang lægger vejen forbi Herning og Jyske Bank Boxen i februar 2018 efter kæmpesuccesen i september.

Marcus & Martinus vender nemlig tilbage til Herning, når de fredag 9. februar 2018 giver koncert i Jyske Bank Boxen, som en del af deres »Moments Tour«. Det oplyser MCH i en pressemeddelelse.

Pop-tvillingerne gæstede tidligere på året en udsolgt Jyske Bank Boxen, hvor de leverede stort set hele kataloget af hits og charmerede sig lige ind i de mange pigehjerter.

Duoen tryllebandt både anmeldere og de omkring 13.000 publikummer, som sang med fra første tone og satte en tyk streg under, at der var tale om et popfænomen, Skandinavien ikke har set magen til i mange år.

Man ser i MCH derfor frem til igen at kunne byde Marcus & Martinus samt deres engagerede fans velkommen tilbage til Jyske Bank Boxen:

- Den udsolgte koncert i september var noget helt særligt for dem, der oplevede tvillingernes fantastiske show. Drengenes popularitet blev dog også understreget ved, at mange ikke nåede at sikre sig billet til koncerten i september. Derfor glæder det os, at de tusindvis af fans i Danmark nu får endnu en mulighed for at opleve de charmerende og talentfulde brødre og deres nye sange. Vi ser frem til igen at byde dem velkommen i Jyske Bank Boxen, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.

Tvillingernes nye album »Moments« udkommer 17. november og byder på et væld af nye popsange, som de mange fans kan synge med på:

- »Moments« handler ikke om at se sig tilbage, men om nuet. Den handler om alle de øjeblikke, vi oplever på denne fantastiske rejse. Det er som at leve i et eventyr fuld af øjeblikke, fortæller Marcus.

Billetsalget starter lørdag 21. oktober 2017 kl. 12.00.