Van der Vaart faldt bevidstløs om til FCM-træning

Jørn Just Kristensen 

Rafael van der Vaart blev ramt i hovedet af en bold og var bevidstløs i et halvt minut. Frygten er en hjernerystelse

FODBOLD Der var dramatik på træningsbanerne i Ikast, da FC Midtjylland torsdag formiddag havde sin sidste træning før fredagens Superligaopgør mod SønderjyskE.

En bold ramte den tidligere verdensstjerne Rafael van der Vaart i hovedet, og den 34-årige hollænder styrtede omkuld.

- Han var bevidstløs i et halvt minuts tid, men vi var heldigvis mange omkring ham og fik hurtigt tilkaldt en ambulance, så han kunne blive undersøgt. Men det var en grim oplevelse, fortæller FCM-træner Jess Thorup.

- Da Rafael kom til sig selv, spurgte han, hvor han var henne, og hvad der var sket, så den var ikke helt god, beretter Jess Thorup.

Cheftræneren forventer, at Rafael van der Vaart har pådraget sig en eller anden grad af en hjernerystelse, men nærmere vides ikke.

Det er blot en uge siden, at holdkammeraten Simon Kroon pådrog sig en hjernerystelse under en intern træningskamp i FCM.

- Det er lidt underligt, at vi bliver ramt af to hovedskader inden for så kort tid. Men vi forholder os til alle de foreskrifter, der er på området. Det er jo noget, som DBU også tager ganske alvorligt, påpeger FC Midtjyllands cheftræner, Jess Thorup.