Herningensere inviteres til at blive VM-værter

Har du et værelse til overs under VM i ishockey - så er der penge at tjene

HERNING Der bliver folkefest i Herning, når byen skal være vært for VM i ishockey i maj 2018. Og nu inviteres herningenserne helt tæt på begivenheden, som værter for nogle af de mange gæster, der ventes at besøge byen.

- Det bliver en kæmpe begivenhed, som kommer til at sætte sit tydelige præg på byen. Jeg tror, at der er mange herningensere, som gerne vil være med til at gøre det til en god oplevelse for gæsterne, siger direktør for VisitHerning, Søren Juul Baunsgaard, i en pressemeddelelse,

VisitHerning inviterer borgere, der har værelser i overskud, til at leje det ud til ishockeyfans gennem den officielle overnatningsportal for slutrunden, som VisitHerning står for. Kravene er få. Der skal være et værelse, adgang til bad og toilet, røgalarm og mulighed for at lave morgenmad. På den måde kan byens borgere komme helt tæt på de fans, som sætter sit præg på byen i løbet af maj.

- Ishockeyfans er super fredelige og omgængelige mennesker. De kommer for at få en god oplevelse sammen med andre fans – og jeg tror, det kan blive en sjov og anderledes oplevelse, at have dem boende, siger Søren Juul Baunsgaard.

Intimt og særligt
Værelserne tilbydes til fans fra hele verden via den officielle bookingportal for slutrunden, og VisitHerning klæder værterne på, så de kan hjælpe deres overnattende fans godt på vej. VisitHerning formidler i forvejen privat udlejning, og påtager sig al administration og afregning i forbindelse med bookingen.

- Herning har mulighed for at lave et helt særlig og intimt VM, som normalt holdes i store byer verden over. Private værtsskaber er en del af den oplevelse, siger Søren Juul Baunsgaard.

Interesserede borgere kan finde yderligere oplysninger på visitherning.dk/blivvært