Foto: Henrik Ole Jensen

Bandemedlemmer fra Loyal To Familia afsløret med tyvekoster, narko og ulovlig kniv

Tirsdag standsede politiet en bil med fire unge mænd, der havde tilknytning til Loyal To Familia-bande

HERNING Det er ikke kun bandemedlemmer fra Black Army, der ind i mellem huserer i Herning. Det fik lokalpolitiet i Herning bevis for tirsdag eftermiddag, da betjente i en patruljevogn klokken 17.20 standsede en bil med fire unge mænd i Holing.

De pågældende havde nemlig beklædningsgenstande fra gadebanden LTF - Loyal To Familia - som ellers er mest kendt fra det københavnske indvandrermiljø. På førersædet sad en 19-årig mand fra Herning, som blev sigtet for at være narkopåvirket. Han havde også 0,7 gram kokain på sig, oplyser politiet.

En 18-årig mand på bagsædet blev fundet i besiddelse af en 14 centimeter lang kniv. Ifølge politiet er det en alvorlig forseelse - og han blev derfor sigtet for brud på våbenlovgivningen.

Ydermere fandt betjentene, hvad de vurderede var tyvekoster i bilen. Det var blandt andet tøj fra Adidas og Hugo Boss, som menes at stamme fra et indbrud i Ikast.

Foreløbigt har politiet ikke kunnet bevise, at de fire mænd har begået indbruddet, men sagen vil nu blive efterforsket, ligesom politiet har noteret sig de pågældende personers banderelationer til Loyal to Familia.