Gravid FCM-stregspiller misser resten af sæsonen

Jørn Just Kristensen 

Linn Blohm er gravid og sætter øjeblikkeligt håndbolden på stand-by

HåNDBOLD Linn Blohm misser resten af sæsonen for FC Midtjylland. Årsagen er dog af den positive slags for den 25-årige stregspiller. Hun er nemlig gravid.

- Vi glæder os på Linn og Peters (kæresten Peter Persson, red.) vegne. Det er lykkelige omstændigheder, og vi ser frem til at se hende på banen igen, når hun er klar, siger Jakob Mølgaard Christensen, direktør for FCM Håndbold.

Linn Blohm har termin til marts og sætter øjeblikkeligt håndbolden på stand-by.

Hendes foreløbigt sidste kamp blev udekampen mod Odense Håndbold, hvor svenskeren kvitterede med to mål.

Linn Blohm og hendes svenske kæreste, Peter Persson, har boet sammen i Herning i lidt over et år, og stregspilleren har tidligere understreget, at parret stortrives i det midtjyske, hvor han har fået job hos MCH Messecenter Herning.

Kontraktudløb efter sæsonen
Linn Blohm har kontraktudløb i FCM efter denne sæson, men burde være klar til at jagte et comeback fra den nye sæson.

I resten af denne sæson må FC Midtjylland klare sig med Sabine Pedersen og Julie Gantzel Pedersen på stregpositionen. De er i kamp to gange i denne uge. Onsdag tager FCM imod Ringkøbing i HTH Go Ligaen, og på lørdag spiller »hunulvene« ude mod ungarske Györ i Champions League.