På med sombreroen: Bilka-bistro udvider med mexikansk menu

I Bilka kan man i hele oktober få mexikanske retter i bistroen. Så er du til jalapenos og chili, er det på med sombreroen og i Bilka

HERNING Der er burritos, mexikanske burgers og chili con carne på menuen, når bistroen i Bilka åbner for en helt ny menu: Burritos and Mexican. Til dessert er der lækre sprøde churros. Det oplyser Bilka i en pressemeddelelsen.

Og det er ikke kun maden, der skal bringe kunderne til Mexico. Bistroen pyntes med sombreros, ponchos, mexikanske flag og kaktusser for at give kunderne en ægte mexikansk stemning i Bilkas bistro i oktober måned.

Bistroen har tidligere haft succes med en Beef and Ribs-menu. Med den nye Burritos and Mexican menu ønsker Bilka at give kunderne endnu en ny og anderledes smagsoplevelse, som de ikke før har fået i Bilka. Hvis nogle af retterne bliver en stor succes, kan de fremover blive en fast del af menuen.

Hotdogs og flæskesteg med tilbehør er nogle af de helt store hits i Bilkas bistro, og mange kunder forbinder afslutningen på en indkøbstur i deres Bilka Hypermarked med bistorens klassikere. Bilka fjerner ikke noget fra menuen. I stedet er den mexikanske menu et ønske om at skabe fornyelse og variation for de kunder, som har lyst til det.