Kendis-konditor og kendis-blogger gæster herningCentret

Fredag er der både kage-kendis og kendis-blogger på programmet i herningCentret

HERNING Fredag eftermiddag og aften bliver der fint besøg i herningCentret. I anledning af fredagens Open By Night og weekendens »kagefestival« får man besøg af Danmarks vel fremmeste kendis-konditor, når Mette Blomsterberg kommer forbi Herning.

Den kendte tv-bager skal blandt andet være dommer ved en bagekonkurrence fredag, inden hun senere på aftenen også stiller op til en såkaldt Meet and Greet. Mette Blomsterberg tager også smagsprøver med på sine egne kreationer.

Den tidligere Bagedyst-dommer får i øvrigt selskab i centret af en af deltagerne fra det populære DR-program, Den Store Bagedyst.

Det er nordjyden Liv Martine, der lørdag vil give prøver på sin kunnen.

Fra Paradise til Herning
Fredag får herningCentret også besøg af en anden kendis, når reality-stjernen Fie Laursen kigger forbi. Hun er bl.a. kendt som blogger, sanger, forfatter og Youtuber og har også været deltager i TV3-programmet Paradise Hotel. Det er fredag eftermiddag ved indgang A, at man kan møde Fie Laursen.