Haveselskab inviterer på havebesøg i Tambours Have

VARDE Haveselskabet Vestjylland, som Herning Havekreds er en del af, holder traditionen tro efterårsplantemarked i Tambours Have, Bredmosevej 21 ved Karlsgårde sø, 6800 Varde, på lørdag 30. september.

Det store plantemarked er altid godt besøgt, oplyser Herning Havekreds, og både sælgere og købere kommer langsvejs fra for at gøre en god handel. Det er hyggeligt og inspirerende, folk giver sig god tid til en havesnak, og man kan få gode råd om, hvordan planterne i haven kan bruges.

Plantemarked finder sted i idylliske omgivelser ved Tambours have. Haven er et resultat af naturelskeren, afdøde Gerhard Tambours passion for at samle planter fra alle klodens hjørner og se dem vokse i egen have. I dag har haven udviklet sig til et haveanlæg på 30.000 kvadratmeter. Tambours Have har også eget plantesalg og café, som er åben, og man er velkommen til at gå rundt i den spændende have, som faktisk rummer hele fem haver i én: Lillehaven, Langhaven, Storhaven, Japanhaven og Medicinhaven.