Hæsblæsende Hitchcock i kongrescentret

Fire kendte skuespillere spiller hele 130 roller på 100 minutter i komedien »De 39 trin«

TEATER Fire skuespillere, 130 karakterer på 100 minutter.

Publikum har noget i vente, når Tivolis opsætning af Hitchcock-komedien »De 39 Trin« torsdag 5. oktober kommer til MCH Herning Kongrescenter. Bag de mange roller gemmer sig skuespillerne Niels Olsen, Thomas Mørk, Mads Knarreborg og Kristine Yde, som altså kan se frem til en travl aften med de mange roller.

Niels Olsen havde kun én rolle, da han i maj spillede hovedrollefiguren Pop i Queen-musicalen »We Will Rock You« i Jyske Bank Boxen. Han ser frem til en noget anderledes opgave, når han vender tilbage til Herning i De 39 Trin.

Et lille benspænd
- Det er jo en gammel Hitchcock-film, som nogle englændere har fundet på at lave som et teaterstykke. Så har de fundet på at lave det lille benspænd, at det kun er fire personer, som skal spille hele filmen. Der er en hovedperson, som spilles af Mads Knarreborg, og tre kvinder han møder på vejen, som Kristine Yde spiller, og så er der over 100 roller eller sådan noget tilbage - og dem spiller Thomas Mørk og jeg, fortæller Niels Olsen i en pressemeddelelse.

Det bliver en fest
Musicalstjernen Kristine Yde var også på scenen i Jyske Bank Boxen i musicalen »We Will Rock You«. Her spillede hun hovedrollefiguren Scaramouche.

Også hun glæder sig til at vende tilbage til Herning, hvor hun til oktober altså spiller tre roller i De 39 Trin.

- Vi ser frem til at komme til Herning, og jeg tror, folk får sig en overraskelse. Det er back to basics. Vi er kun os fire skuespillere, og vi har ikke nogen scenografi. Vi har dog en lydmand, som er den femte skuespiller, men ellers så har vi ingenting ud over os selv, siger Kristine Yde.

- Det kan simpelthen ikke undgå at blive en fest. Jeg glæder mig vildt. Det er sjovt - og samtidig er det en rigtig god historie, forsikrer Niels Olsen.