Anders Agger holder foredrag og støtter LittleBigHelp

Kom til en indlevende og rørende foredragsaften samtidig med, at du støtter LittleBigHelps arbejde for udsatte børn og kvinder i Kolkata i Indien

FOREDRAG Alting har sin tid, når Anders Agger holder en af sine populære foredragsaftner. Publikum skiftevis griner, er musestille og bliver meget rørte, når Anders Agger med stor indlevelse, humor og selvironi fortæller om sine unikke oplevelser ved at lave tv-reportager.

På aftenen - der finder sted 20. nevember på Hotel Scandic Regina - vil der også være et kort foredrag med Lisbeth Johansen, stfiter af LittleBigHelp, der vil fortælle om aftenens gode formål.

Hotel Scandic Regina sponserer rammerne til denne aften, og foredraget er doneret af Anders Agger for at støtte op om arbejdet i LittleBigHelp. Indtægterne fra aftenen går ubeskåret til LittleBigHelp 11 projekter for udsatte børn og kvinder i Kolkata.