Kommunen byder på bobler og lækkerier

INDVIELSE Fredag inviterer Herning Kommune og Herning City til officiel indvielse af byens nye gågade. Arbejdet med at lægge ny belægning i midtbyen har været i gang i flere år i Østergade og Bredgade, da det har været delt op i etaper. Det seneste års tid har det foregået ud for butikkerne i den midterste del af gågaden. Nu er hele projektet så nået til vejs ende, og det markeres på fredag, når hele gågaden på officiel vis indvies klokken 16, hvor byrådsmedlem Ulrik Hyldgaard, der er formand for byplanudvalget, holder tale. Herefter serveres bobler og lækkerier fra Frellsen og Gøttsche til de første 200 personer, der deltager i begivenheden.

Indvielsen kommer til at foregå på den nye terrasse, der er skabt i Bredgade mellem Frellsen og Gøttsche. Festlighederne er den anden fest for gågaden - den første blev holdt før sommerferien, hvor det blev markeret, at selve belægningsarbejdet var færdigt. Nu er alle de sidste detaljer som affaldsspande og cykelstativer kommet på plads, ligesom belægningen er blevet fuget, så den er plan. Derfor trækker midtbyen på ny i festtøjet.

Vel mødt til en festlig eftermiddag.