Hyggeligt pausested midt på gågaden

INDVIELSE Den officielle indvielse af den nyrenoverede gågade kommer til at foregå på Terrassen. Men hvad er det nu for en størrelse, tænker du måske?

Terrassen er et nyt udeareal, der som navnet antyder kommer til at fungere som en terrasse, der kan benyttes til eksempelvis udeservering og afslapning. Den er blevet til i et samarbejde mellem Herning Kommune, C.H.P Gøttsche og Frellsen.

- Vi fortalte kommunen, vi godt kunne tænke os at lave en terrasse, hvor vi kunne lave lidt pop-up, når det er godt vejr, fortæller Steen Gøttsche, indehaver af C.H.P. Gøttsche.

- Ideen er, at vi får en ny platform, hvor vi kan lave noget liv, når det er godt vejr, og så kan kunderne sætte sig og få et hvil. Det bliver en hyggelig, lille oase, fortsætter han.

Terrassen bliver syv gange 12 meter og bygges op i thermoask.

- Det bliver holdt minimalistisk og åbent - det bliver et fint pausested midt i gågaden, som jeg er meget spændt på at opleve, siger Mari Lohne, som er arkitekt Cand. Arch. og bymidteprojektleder i Herning Kommune.

Senere opføres et lille hus i forbindelse med terrassen. Fra den ene side serverer slagter Gøttsche pølser, som i dag sker fra en pølsevogn, og fra den side, der kommer til at vende ind mod terrassen, bliver det muligt at åbne vinduet op, så man kan lave et pop-up-serveringssted.

- Vi glæder os så meget til at tage den i brug, ligesom vi glæder os over, at vi har fået så flot en gågade med plads til alle de hyggelige miljøer, siger Steen Gøttsche.