Fysisk og psykisk syg standup

Standupper med Herning-rødder og autisme optræder på Huset No7

HERNING Fredag aften på Huset No7 er der standupcomedy med de to upcoming stand up komikere Hjalte Rytter og Olav Dybro Lundsgaard. De to unge mænd kigger forbi med showet »En fysisk & en psykisk« som indtil videre har været en succes i København, Aarhus og Odense.

Hjalte Rytter er spastisk lammet i den ene del af kroppen. Olav Dybro Lundsgaard har kompleks autisme. Showet handler om, hvordan det er at være anderledes. Hvordan er det for den handicappede, og hvordan opfatter andre den handicappede?

Showet er fuldt af skarpe og selvironiske jokes, som viser, at selv om man har haft en svær barndom med et handicap, så er der stadig håb som voksen.

Olav Dybro Lundsgaard har Herning-rødder, idet hans mor er vokset op i Herning. Han bor i Odense, og siden 2013 har han stået på scener rundt i hele landet med sine jokes. Han deltog i DM i standup i 2015, og han var et af navnene ved Svendborg Comedy Festival 2015 og HCA Comedy Festival 2016. Desuden har han haft job ved julefrokoster, fester og skoler og meget andet.