Fra genbrugsposer til bøger

herning Huset No7’s Projekt Frivillig producerer hver uge stofposer produceret af genbrugsmaterialer – og nu udleveres de på Herning Bibliotekerne til at bære bibliotekslån hjem i. Det oplyses i en pressemeddelelse.

I Herning mødes en gruppe frivillige en gang om ugen i Huset No7. Og når de mødes, syes der muleposer i et væk. Udover at være et socialt projekt, involverer projektet også de lokale genbrugsbutikker, idet både Kræftens Bekæmpelse og Røde Kors leverer genbrugstøj og stof til produktion af muleposerne.

Under den fælles overskrift Lån og læg tilbage leveres i første omgang 1500 muleposer til Herning Bibliotekerne. Når muleposen er brugt, kan den lægges tilbage, så andre får glæde af den.

Poserne vil være at finde på Herning Bibliotekerne fra fredag 13. oktober.