Natklub har fået ny ejer

Bo Lundgaard 

Frank Hermann har overtaget driften af natklubben Spirit, der åbner i Mindegade

NATKLUB Gennem det seneste års tid er der blevet arbejdet på at genåbne det gamle diskotek 60’eren i Mindegade.

En række problemer gjorde det umuligt for den foregående ejer, som aldrig nåede at åbne. Men det er alt sammen fortid, idet natklubben nu er blevet overtaget af en ny ejer, Frank Hermann, som regner med at slå dørene op på fredag 22. september om aftenen.

Den 47-årige restauratør bor privat i Viborg og har i mange år drevet forretning inden for autolakering. Virksomheden blev solgt, og derfor skulle der ske noget nyt, siger Frank Hermann, der har mange venner og bekendte inden for restaurationsbranchen.

Stedet skal holde åbent på fredage og lørdage fra klokken 22 til 05 samt på udvalgte dage med events og messer i byen - og der er livemusik hver fredag og formentlig en dj om lørdagen, fortæller Frank Hermann til Herning Folkeblad.