FCM lancerer ny app til fans

Ulvefans kan komme helt tæt på »ulvene« med FC Midtjyllands nye app, der skal give den bedste fanoplevelse og hver dag give fans, tilskuere og følgere nyheder samt en udvidet indsigt i truppen

DIGITALT I dag - fredag - lancerer FC Midtjylland en ny app, der skal give den bedste fanoplevelse til fans, tilskuere og følgere af FC Midtjylland. App’en kommer til at indeholde unikke nyheder fra FC Midtjylland, udvidede statistikker i forbindelse med kampe, indsigt i træning og taktik, en masse videomateriale fra FCM TV, mulighed for deltagelse i fankonkurrencer og quizzer samt muligheden for at optjene point, som giver adgang til at købe lodder og på sigt få adgang til unikke tilbud, som kun er tilgængelige for brugere af app’en.

- Vi ønsker at give endnu mere af os selv. Vi vil helt tæt på alle FCM-fans og fodboldinteresserede i hele vores region, og derfor lancerer vi den her app, fordi vi gerne vil give vores fans den bedste platform at følge os på. På den nye app kommer vi til at samle alt, hvad der er relevant for vores fans, og med app’ens mange funktioner bliver den et samlingspunkt for vores fans og kanal til et nært forhold mellem FC Midtjylland og de mange mennesker, der interesserer sig for vores klub, siger administrerende direktør Claus Steinlein.

Der er mange platforme, hvor man i forvejen kan følge ulvene: På fcm.dk, Facebook, Twitter og Instagram. Disse platforme vil fortsat blive opdateret, men app’en kommer til at samle alt det bedste indhold, og det vil være her, du får dine nyheder om FC Midtjylland først.

- Der findes allerede mange gode fodbold-apps. Men vi mener alligevel, at vi nu kommer med noget unikt til vores fans. I første omgang lancerer vi version 1.0, men arbejdet med version 2.0 er allerede langt, og her kommer vi til at give endnu mere, siger Claus Steinlein.

I forbindelse med FC Midtjyllands kampe vil man kunne deltage i fankonkurrencer og quizzer samt deltage i lodtrækninger - både på stadion og hjemme foran tv-skærmen. På MCH Arena kommer den også til at øge oplevelsen, hvor man for eksempel kan handle i boderne via app’en og bestille gennem et fast track med betaling fra sit sæde på stadion.

Et naturligt skridt
App’en bliver et led i at komme tættere på hele regionen, og det er et naturligt skridt i udviklingen, at FCM fremover prioriterer at have en app, så fans kan få deres startopstillinger, nyheder om transfers, trupudtagelser samt nye quizzer og 2D-view i realtime af ulvenes hjemmekampe på mobilen.

- Efter et længere udviklingsforløb med vores partner Many Digital glæder vi os til at få den i luften. Vi mener, at tiden er moden til at tage dette initiativ og samle alt det bedste ét sted, og vi er sikre på, at fansene vil tage godt imod den, siger Claus Steinlein.

App’en kan downloades fra fredag, og hold øje med de nye tiltag, der er på app’en samt de nye muligheder, der er i forbindelse med kampe.