Blue Fox storsejrer i Hvidovre

Thomas Damm 

Efter to kampe er der endnu ikke scoret mod Blue Fox

ISHOCKEY Sidste fredag indledte Herning Blue Fox den nye sæson i Metal Ligaen med en 3-0-sejr ude mod SønderjyskE. Denne fredag bød kamp nummer to på endnu et udebaneopgør. Det var hos ligaens nye hold, Hvidovre Fighters, der var chanceløse.

Blue Fox kunne køre hjem med yderligere tre point efter en sejr på 5-0.

Træner Petri Skriko kørte videre med de samme kæder fra premierekampen, og der var da også kun spillet otte minutter, da kaptajn Daniel K. Nielsen bragte Blue Fox på 1-0. Bare 90 sekunder senere blev det 2-0, da Jan Dalecky scorede. »Blårævene« var tilmed i undertal på dette tidspunkt med Anders Poulsen i straffeboksen, men det betød intet. Inden første periode var slut, scorede Branden Gracel til 3-0.

Hurtigt mål i anden periode
Så var kampen selvfølgelig tæt på at være afgjort. Det blev den endegyldigt bare 57 sekunder inden i anden periode. Markus Jensen gjorde det til 4-0 i powerplay. Udklasningen fortsatte, da Toni Kallela scorede til 5-0, inden der var spillet en halv time.

Med en kamp allerede søndag på hjemmebane mod Herlev var der ingen grund til at brænde alt for mange kræfter af i tredje periode, som endte uden scoringer fra nogen af de to hold.

Søndagens opgør mod Herlev spilles fra klokken 15.00 i Kvik Hockey Arena i Herning.

Aftenens øvrige opgør bød på en Aalborg-sejr over Frederikshavn efter straffeslag, Rungsted vandt 6-5 over Rødovre, Esbjerg vandt 4-2 hos Herlev, og endelig vandt SønderjyskE med hiv og sving 3-2 over Gentofte hjemme i Vojens. Gentofte førte 2-0, inden sønderjyderne kom tilbage og endte med at vinde efter straffeslag.