Chili Klaus på biblioteket

HERNING Mandag 25. september inviterer Biblioteket i Herning til det, de selv kalder den ultimative unge-event. Det fortæller de i en pressemeddelelse.

Med »Tour de bib« brandes Herning by og særligt biblioteket over for unge som et fedt sted, de har lyst til at være og bruge. Her introduceres bibliotekets mange facetter som kan bruges i studie- og fritid. Eventen arrangeres i et samarbejde mellem Herning Kommune, biblioteket og uddannelsesvejlederne for de unge, som netop er startet på en videregående uddannelse i Herningområdet. I år er det fjerde år, Tour de bib-succesen gentages. Brugerundersøgelser på biblioteket viser, at netop dette arrangement gør stort indtryk på de unge, og denne målgruppe fylder også godt i hverdagen på biblioteket.

Det ser ud til, at de har taget bibliotekets tilbud til sig. Biblioteket får besøg af Chili Klaus, der oprindelig kommer fra Herning. Chili Klaus causerer over studieliv i Herning, karriere og dyrkelse af kreativiteten. Og måske man skal smage en af de stærke ...