Teatersæsonen begynder med 25-årig grine-succes

Herning Teater åbner med »Brevet«, der byder på beruset, baglæns horror-western uden hænder

HERNING Teatersæsonen er gået i gang.

- Så er Herning Teater klar til at skyde sæsonen 2017/18 i gang. Vi lægger ud med den meget morsomme forestilling »Brevet« med Paoli Nani 14. september. Forestillingen spilles på Huset No7, som Herning Teater har indgået et samarbejde med. Vi vil meget gerne i kontakt med så bredt et publikum som muligt, hvorfor vi har valgt at indgå i nogle forskellige samarbejder i løbet af sæsonen, forklarer Lene Mikkelsen fra Herning Teater i en pressemeddelelse.

Grine-klassikeren »Brevet« har siden 1992 taget 37 lande med storm og latter.

Paolo Nani er alene på scenen, han siger ikke et ord og spiller den samme historie om en mand, der skriver et brev, hele 15 gange, inden forestillingen er slut. Paolo Nani spiller historien forfra, bagfra, beruset, som en western, som horrorfilm, med hænder, uden hænder, som cirkuskunstner, som stumfilm og meget mere.

»Brevet« er fyldt med detaljer og gags fra begyndelsen til slutningen og giver ikke et øjebliks pause til publikums lattermuskler.

Brevet er en af de mest kendte danske forestillinger på internationale scener. Den er blevet hædret med prestigefyldte priser og udråbt til at være »kult« og »klassisk« af den internationale presse.