Museet åbner magasinerne

KUNST Søndag eftermiddag er der en sjælden mulighed for at kigge i de velpolstrede magasiner på Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum.

- Søndag 10. september 2017 inviterer vi på en anderledes offentlig omvisning og åbner dørene til museets magasiner, hvor tusindvis af værker og dokumenter opbevares. I alt huset museet omkring 6000 værker af kunstnerparret. Omvisningen byder altså på et eksklusivt kig ind bag museumskulisserne og derudover også en spændende fortælling om museets tilblivelse og videre historie - fra 1960’erne, hvor Carl-Henning Pedersen for første gang knyttede bånd til Herning, og frem til i dag, hvor museet omfatter godt 2000 udstillingskvadratmeter og jævnligt danner ramme om internationale Cobra-udstillinger, lyder det fra museet.

For omvisningen står museets formidlingsinspektør Helle Forbech Hvergel.