Folkeligt kunstprojekt i Lind

KUNST På lørdag sker der noget i Lind - og det skulle blive både forunderligt og kreativt.

I mellem Haveoasens grønne palmer og kvidrende fugle - skabes der kunst, folkekunst i det særlige lys, der falder ned i spredte lag fra drivhusets enorme vinduer. Kunstneren Jesper Nørgaard inviterer byens borgere ind som medskabere af det enorme værk »Roots«.

- Det er jo her i det midtjyske, jeg har mine rødder, så hvad vil være mere nærliggende end lave dette værk i mellem alle Haveoasens øer af liv, spørger kunstneren.

- »Roots« skal være et symbol på rødder, og som menneske slår vi ikke rødder alene - det gør vi i fællesskab. Derfor vil jeg gerne have folk til at komme forbi og sætte deres aftryk på lærredet på lørdag. Som et statement på at det er sammen vi skaber vores drømme, vores liv. Så kom forbi og giv lærredet nogle stænk med den store bestøver og vær med til at sætte farve på fællesskabet, opfordrer Jesper Nørgaard.

Værket vil bagefter blive doneret til en offentlig bygning.