Minder om afdød far og ægtemand er blevet stjålet

Stjålen harddisk giver hjertesorg

GJELLERUP Efter weekendens mange indbrud i Gjellerup efterlyser Lene Willumsgaard en af sine ting på Facebook. Det drejer sig om en rød ekstern harddisk, der blev stjålet sammen med alle smykkerne, computerne og en playstation fra hjemmet.

- Vi har alle vores digitale billeder på den harddisk, og der er en video af min mand, fra da vi var på hospice med ham, inden han døde. Det er en kort video, der blev taget ved et uheld, men man kan høre hans stemme, og det betyder virkelig bare alt, siger hun.

Harddisken er ikke meget værd, men har stor affektionsværdi for familien, fordi den rummer så meget materiale af den afdøde mand og far, Anders Wiisbye, der i 2014 døde af en hjernetumor.

Lene Willumsgaard håber, at tyven har så meget medfølelse og empati, at harddisken en dag ligger foran hendes dør.