FCM gik glip af kroatisk profil

Ole Bitsch 

FC Midtjylland nåede ikke at lande en aftale med midtstopper inden deadline

FODBOLD Gennem det meste af torsdagen var der optimisme omkring en markant forstærkning til FC Midtjyllands centerforsvar.

Klubbens administrerende direktør, Claus Steinlein, jagtede efter sigende en kroatisk profil, men handlen blev ikke realiseret, inden transfervinduet smækkede i klokken 24.00 natten til fredag.

Direktøren ønsker ikke at sætte navn på den omtalte profil, som FC Midtjylland er stærkt interesseret i. Alt tyder dog på, at der var tale om en midtstopper med erfaring fra Kroatiens A-landshold.

Herning Folkeblad erfarer, at spillerens nuværende klub ad flere omgange opmuntrede FC Midtjylland med attraktive prisniveauer, men som deadlinen nærmede sig, steg købssummen så markant, at Claus Steinlein og FCM valgte at trække sig fra handlen.

Onsdag og torsdag var »ulvene« også i dialog med den gambianske centerforsvarer Bubacarr Sanneh, der er på kontrakt hos ligarivalerne fra AC Horsens. Klubberne blev hurtige enige om en transfer, men ifølge Folkebladets kilder, var Sannehs lønkrav så højt, at FCM ikke ville efterkomme betingelserne.