Beredskabet viser frem

HERNING Lørdag eftermiddag inviterer Beredskabsstyrelsen Midtjylland til sit årlige åbent hus-arrangement, hvor mange traditionelt besøger beredskabscenteret på H.P. Hansens Vej for at se materiel og køretøjer vist frem.

Der vil være aktiviteter, udstillinger og opvisninger - herunder en fuld udrykningsøvelse, som kan opleves på tætteste hold. På dagen kan man se køretøjer fra ikke kun det lokale beredskab, men også fra katastrofeberedskabet på nationalt og internationalt plan.

Børnevenligt
Beredskabsstyrelsen står for arrangementet sammen med brandvæsenet i Herning (Brand & Redning MidtVest) samt Falck i Herning, og de lover en børnevenlig begivenhed med mulighed for at prøve brand- og redningsgrejet og få en tur i en brandbil.

I øvrigt holder Herning Vand, som ligger lige i nærheden af beredskabscenteret, også åbent hus i samme tidsrum, og de byder blandt andet på guidede rundvisninger.