Tre klubber bejler til Novák

Jørn Just Kristensen 

Filip Novák bliver solgt inden midnat. Spørgsmålet er bare til hvem

FODBOLD Hele transfervinduet igennem har FC Midtjylland og Filip Novák arbejdet på at skyde den tjekkiske landsholdsspiller af sted. Det var planen allerede, da han ankom i sommeren 2015, at han skulle sælges med fortjeneste to år senere.

Og nu tyder alt på, at det også lykkes.

FC Midtjylland er i skrivende stund i dialog med tre forskellige klubber fra tre forskellige ligaer om et muligt salg af Filip Novák.

- Vi arbejder på højtryk for at komme i mål med den her handel. Det har Filip fortjent, og det vil også være det optimale for os, siger FCM-direktør Claus Steinlein til Herning Folkeblad.

- Vi har tidligt hentet Marc Dal Hende ind og kørt ham i stilling til pladsen på venstre back og har et ungt, spændende talent klar i Andreas Poulsen. Det er egentlig sådan, vi gerne vil have det. En ung og en gammel, forklarer Claus Steinlein.

De tre klubber, der vil købe Filip Novák, kommer ifølge Folkebladets oplysninger fra den italienske Serie A, den næstbedste engelske række samt den hollandske Æresdivision.

FCM-direktøren er optimist omkring en handel.

- Der skal ske noget i alle de tre klubber, vi taler med, for at det kan ske. Men vi tror på det, forsikrer Claus Steinlein.

Ifølge Folkebladets oplysninger er den optimisme ikke uden grund. Filip Novák forlader FC Midtjylland i aften efter 83 kampe og 12 mål for »ulvene«.