Skuffet Rømer må blive i FCM

Ole Bitsch 

André Rømer forsøgte at komme væk inden transferdeadline - men forgæves

FODBOLD Allroundspilleren André Rømer må blive i FC Midtjylland. I hvert fald nogle måneder endnu.

Sent torsdag eftermiddag - syv timer før deadline på sommerens transfervindue - må en ærgerlig André Rømer erkende, at han ikke får opfyldt sit ønske om et klubskifte væk fra »ulvene«.

- Selvfølgelig er jeg skuffet. Det var hele tiden, det var der planen - og det, jeg havde sat næsen op efter, siger André Rømer, da Herning Folkeblad fanger ham over mobilen.

Kom for sent i gang
Den 24-årige FCM’er, der kan spille både højre back og på den centrale midtbane, var jagtet af flere klubber, men på den afsluttende transferdag udmøntede interessen sig ikke i konkrete bud, fortæller Claus Steinlein, administrerende direktør i FC Midtjylland.

Direktøren hæfter sig ved den ankelskade, som Rømer pådrog sig i den seneste ligakamp mod Lyngby. Skaden holder defensivspilleren ude i de kommende to-tre uger.

- André Rømer kommer ikke af sted. Skaden kom meget ubelejligt. Jeg er næsten sikker på, at vi havde fundet en løsning, hvis han ikke var blevet skadet, siger Claus Steinlein og bekræfter, at der var interesse fra andre Superligaklubber.

Ifølge Herning Folkeblads oplysninger fra AGF en af de interesserede bejlere. Her kunne Rømer været blevet genforenet med den tidligere FCM-træner Glen Riddersholm. Begge var i sæsonen 2014/15 med til at vinde det første danske mesterskab til FC Midtjylland.

- Jeg ved ikke, om salgsprisen på mig er for høj. Det var i hvert fald ikke mine lønkrav, for så langt nåede forhandlingerne ikke med de klubber, der viste interesse for mig, siger André Rømer.

Han er ikke enig med sin direktør i, at det var ankelskaden, der forpurrede et potentielt klubskifte.

- Nej, slet ikke. Det er ikke det indtryk, jeg sidder tilbage med efter, at jeg har været i dialog med andre klubber. Det er jo heller ikke sådan, at jeg er ude i en længere periode, påpeger André Rømer.

Til gengæld peger han på timingen omkring jagten på en ny arbejdsgiver.

- Jeg synes, vi har været lidt sent ude. Der har desværre ikke været så meget tid at løbe på, siden jeg (i begyndelsen af august, red.) fik at vide af FCM, at jeg måtte lede en ny klub, vurderer han.

André Rømer må nu indstille sig på at blive hængende i FC Midtjylland, hvor han i denne sæson kun har fået begrænset spilletid i form af syv kampe i sæsonens foreløbige 15 opgør.

- Der er ikke så meget at gøre nu. Jeg må fortsætte med at arbejde hårdt i FCM, og så må jeg forsøge at bide mig fast og få noget spilletid, siger André Rømer.