Sunset med skør konkurrence: Vind 1000 burgere

Kim Stoltenberg Hansen 

Hvis du har det bedste navn til restaurant-kædens nye burgere, så vanker der en præmie lidt ud over det sædvanlige

HERNING Det kan nogle gange være svært at finde på det helt rigtige navn, og det gælder åbenbart også på burger-området. I hvert fald har Sunset Boulevard ikke fundet på det perfekte navn til deres nye serie af burgere, fortæller Kasper Winkler, der er restaurantchef i Sunset Boulevard på Merkurvej.

– Vi har været helt og aldeles opslugt af at udvælge de rigtige råvarer og af at udvikle de nye opskrifter. Det gode er, at vi nu er klar til at servere et måltid, som er temmelig lækkert. Vi mangler dog stadig det helt rigtige navn til vores nye burgerserie. Vi har hovederne fyldt med idéer, men håber på, at de herningensere, der sætter tænderne i vores nye burgere, bliver ligeså begejstrede som vi er, og at de kan hjælpe os med det helt rigtige navn til vores nye burgerserie, siger Kasper Winkler i en pressemeddelelse.

Han oplyser, at man fra 23. august og frem til 27. september kan komme med navneforslag på www.ditburgernavn.dk. Den heldige, hvis navneforslag bliver valgt, vinder noget af en præmie; Man får nemlig hele 1000 burgere, hvis man kommer op med det bedste navn.

Måske bør du dele præmien med nogle venner, da du cirka skal løbe 125 maratonløb, hvis du ikke vil tage på af at spise den gigantiske burger-præmie...