Spirer og stjerner sørger for grinet med standup på Fermaten

Fermaten præsenterer Molly Thornill, Anders Grau og Thomas Hartmann

HERNING Fermaten præsenterer tirsdag aften en interessant blanding af standup, der spænder fra komikerspire til -stjerner og samtidig byder på vidt forskellig tilgang til standup-genren.

Publikum får fornøjelsen af det unge og friske talent Molly Thornill, talentprisvinder og anerkendte Anders Grau samt den garvede og enormt populære Thomas Hartmann, der med sine mere end 20 år på den danske comedy-scene må siges at være veteranen i denne konstellation.

Efterspurgt spiller
Molly Thornill har optrådt siden 2012, men fik for alvor vind i sejlene efter sin optræden ved Zulu Comedy Galla 2015.

Siden har hun optrådt i et væld af sammenhænge, både på comedy-scenerne og som sketch-skuespiller i diverse TV 2 Zulu programmer.

Anders Grau fik i 2013 tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og har siden været en efterspurgt spiller på comedy-scenen.

Blandt andet med sit første standupshow »Bekymringsfabler« fra 2015 og som sidekick til Linda P i »Det Alt For Store/Korte Linda P Show« i 2015. Han dannede i 2016 værtspar med Martin Høgsted i P3-programmet »Selskabet« og kunne også opleves i selskab med Niels Hausgaard som ankermand i TV 2’s sketchshow »Grand Danois«.

Hjælp med manuskripterne
Thomas Hartmann er med sine mange præstationer og sin sikre timing noget nær royalty inden for den danske stand-up-scene.

Han har i løbet af de seneste 20 år leveret det ene anmelderroste onemanshow efter det andet sideløbende med, at han som manuskriptforfatter har bidraget til at gøre succeser som »Langt fra Las Vegas« og julekalenderen »Jul på Vesterbro« langt sjovere.

Thomas Hartmann har senest kunnet opleves i sit one man show »Betamax«, der blandt andet fik fem hjerter i Politiken. Men bare rolig - der bliver ingen gengangere, for produktiv som Hartmann er, har han allerede helt nyt materiale klar.