Billetsalget til stort VM i Herning sættes i gang

Fredag 1. september begynder det officielle billetsalg til Ishockey VM 2018 i Jyske Bank Boxen og Royal Arena

ISHOCKEY Fra 4. til 20. maj 2018 vil Herning - og hele Danmark - komme på verdenskortet i en hidtil uset grad. Her løber Ishockey VM nemlig af stablen i Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning, hvor mere end 1,3 milliard Tv-seere kloden over vil følge med, mens omtrent 400 forskellige internationale medier vil komme til landet. Det skriver organisationen bag Ishockey VM 2018 i en pressemeddelelse.

Derudover skal der sælges minimum 300.000 billetter til kampene, og det officielle billetsalg til de i alt 64 opgør begynder fredag 1. september.

Om giga-begivenheden og forhåndsinteressen herfor fortæller formand for Danmarks Ishockey Union, Henrik Bach Nielsen, i pressemeddelelsen:

- Vi startede med at have armene langt oppe over hovederne i ren begejstring over, at det lykkedes at få VM til Danmark. Nu har vi sænket dem og i stedet smøget ærmerne op, for det kræver uhørt meget at organisere en begivenhed i den her størrelsesorden. Vi er nået så langt nu, at vi kan åbne op for det officielle billetsalg til hele verden, hvilket vi ser frem til, da forhåndsinteressen fra ind- og udland har været stor.

- Vi er også meget glade for, at det er lykkedes os at fastsætte billetpriserne på et niveau, så alle kan være med. Eksempelvis vil det være muligt at købe en dagsbillet, hvor enten Danmark eller Sverige spiller, for 335 kr. En dagsbillet vil i øvrigt altid betyde, at man som minimum får to kampe med i prisen. Udover verdensklasse-ishockey får billetkøberne også del i en kæmpe international folkefest især i de to fanzoner. Her venter der masser af underholdning, stemning og fest, og vi glæder os sammen med København, Herning og Sport Event Denmark umådeligt meget til, at det hele går løs til maj næste år.