Herning Vand er nomineret til fornem pris

En fremsynet beslutning, 17.000 digitale vandmålere og en skræddersyet online løsning har sikret vandselskabet en af kun fem nomineringer til DI Prisen 2017

HERNING Det skal være nemt at være kunde hos Herning Vand. Derfor indfører de løbende nye tiltag, der løfter servicen. Seneste tiltag har resulteret i en nominering til DI Prisen 2017 hos Dansk Industri, oplyser Herning Vand i en pressemeddelelse.

17.000 digitale vandmålere skal hjælpe kunderne med at spare vand, energi og penge. De første godt 9.000 vandmålere er allerede installeret og i brug. Og Herning Vand forventer, at de sidste er installeret inden udgangen af året.

- Vi er stolte af at være nomineret til DI Prisen 2017. Det skal være nemt at være kunde hos Herning Vand. Vores kunder kan ikke vælge en anden leverandør, hvis de utilfredse med os. Derfor er det vigtigt, at vi har et godt samarbejde med vores kunder, og at de ser os som en samarbejdspartner, der skaber værdi for dem, siger Niels Møller Jensen, der er administrerende direktør i Herning Vand, i pressemeddelelsen.

Hvert år uddeler Dansk Industri prisen til en virksomhed, der har skabt nye muligheder og omsat dem til vækst og arbejdspladser til gavn for det danske samfund. I år har DI haft særligt fokus på virksomheder, der har brugt digitale teknologier til at styrke relationen til kunderne og dermed udvikle forretningen.

Vinderen bliver fundet 26. september i Operaen i København.