Dorthe Nors i fjer-ekstase: Tog kørekort med Viktor Axelsen

Herning-forfatteren Dorthe Nors tog kørekort med den nye, danske verdensmester i badminton, Viktor Axelsen

Herning-forfatter Dorthe Nors er for tiden i Skotland, hvor hun blandt andet promoverer sin seneste roman, »Spejl, skulder, blink«, der handler om en kvinde, der har noget besvær med at tage kørekort. Hun skrev søndag eftermiddag på Facebook:

»Er i Glasgow, og det er ret vildt at være i Glasgow og så ikke være inde at se Viktor Axelsen spille VM-finale, men sidde på en restaurant ved The Royal Theatre og følge med via DR’s live-opdateringer. KOM SÅ VIKTOR! I øvrigt: Viktor og jeg tog kørekort sammen i Kbh. Det er sandt. Jeg fiktionaliserer ikke. Han er det rareste menneske. Rare mennesker fortjener at vinde!

Update: JAAAAAAAAAAAAAAA! De rare vinder til sidst!!!!«