Tre lampetyve anholdt – den ene skylder fire år i fængsel

Martin Hove Thomsen 

Natten til mandag har politiet anholdt tre lampetyve i Herning - den ene af tyvene udgav sig for at være en anden, og det havde han en god grund til

HERNING Tre mænd i 20’erne er i nat blevet anholdt af politiet, efter at de forsøgte at stjæle nogle udendørs lamper på Nørre Alle i Herning. Det oplyser vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen, der modtog anmeldelsen klokken 03.17.

- Det er et banalt tyveri. Men det, der er med det, er, at den ene af tyvene udgiver sig for at være en anden, og det gør han, fordi han skylder fire år på bogen. Så dem skal han ind og afsone nu, siger Anders Olesen.

De to af lampetyvene er fra Herning, mens den tredje er fra Tjele. Politiet kigger nu på, hvorvidt de to andre skal fremstilles i et grundlovsforhør.