FCM sælger Pusic til FCK

Martin Hove Thomsen 

Martin Pusic skifter til rivalerne fra FC København

FODBOLD FC Midtjylland har solgt den østrigske angriber Martin Pusic til FC København. Det oplyser FC Midtjylland på klubbens hjemmeside. Martin Pusic skal afløse Frederico Santander, der for nylig pådragede sig en skade, som vurderes at holde FCK’eren ude i op til tre måneder.

29-årige Martin Pusic får rosende ord med på vejen af den administrerende direktør i FCM, Claus Steinlein.

- Martin Pusic har været en god spiller for FC Midtjylland. Han har været med til at vinde det danske mesterskab, og han var en god spiller for os i sæsonen 15/16, hvor han var vores spidsangriber, efter Duncan tog til AGF, siger han til FCM’s hjemmeside.

I det seneste halve år har Martin Pusic været lejet ud til Sparta Rotterdam, og det har hele tiden været planen, skulle finde en ny klub i dette transfervindue, skriver FCM.

- Vi har sat pris på det, som Martin Pusic har bidraget med i FC Midtjylland, men tiden er moden til, at Pusic skal videre, og det er godt for ham, at han nu skifter klub, siger Claus Steinlein og tilføjer om salget:

- Vi har fået en økonomisk god aftale med salget af Martin Pusic, der kun havde fire måneder tilbage af sin kontrakt med FC Midtjylland. Og når man tænker på, at vi har Onuachu og Sørloth i truppen, så giver salget godt mening. Vi ønsker Pusic held og lykke fremover lige bortset fra, når vi møder FC København, siger Claus Steinlein.

Martin Pusic nåede at spille 72 kampe for FC Midtjylland med 25 mål til følge.