Vind to billetter til majestætisk koncert

Fredag 1. september besøger bandet In Lonely Majesty Fermaten i Herning, og du har nu mulighed for at deltage i konkurrencen om at få en ven eller veninde med til koncerten!

KONKURRENCE Har du lyst til at komme på Fermaten og høre bandet In Lonely Majesty? Så læs lige med her. Bandet står blandt andet bag singlen »Sing in the Dark«, som fangede folks opmærksomhed verden over. Nummeret, der har over 500.000 streams på verdensplan, har ligget nummer et på den egyptiske iTunes-liste og på top 20-listen over de mest »shazamede« numre i Saudi Arabien.

Bandet består af Lasse Helboe (forsanger/guitar), Anders Rønne (trommer/kor), Andeas Ohn (bas/kor) og Jeppe Vejs (guitar/banjo/kor). Sammen formåede disse fire skæggede fyre at kickstarte deres nationale karriere med en anmelderrost koncert ved SPOT festival, som blæste både publikum og anmeldere omkuld.

Vil du gerne opleve In Lonely Majesty live på Fermaten? Så tryk her og deltag i konkurrencen om to billetter til festen 1. september.

 

Konkurrencen slutter 30. august klokken 12.