Sur smiley da FCM-fans var i Helsingør: Fødevarestyrelsen lukkede for pølsesalget

Kim Stoltenberg Hansen 

Store problemer med pølserne, da FCM spillede mod Helsingør

FODBOLD Pølser skal være varme, men ikke når de forud for grill og salg skal opbevares i fryserummet - her målte fødevarestyrelsen pølserne til over 16 grader på Helsingør Stadion 6. august, og så lukkede de for salget under kampen mellem Helsingør og FCM. Det skriver bt.dk, hvor man citerer fødevarestyrelsen for denne holdning til Helsingør-pølserne:

- Det er fødevarestyrelsens vurdering at opbevaring ved disse temperaturer, udgør en risiko for udvikling af patogene mikroorganismer. Det er fødevarestyrelsen vurdering at kølepligtige fødevarer ikke er i styring, lyder det.

Helsingør-ledelsen lover bod og bedring, så der skulle være styr på det i fremtiden, hvis man som FCM-fan en anden gang vil nappe en pølse under den lange udebanetur.