Hernings gladeste hund

HERNING Danmarks civile Hundeførerforenings Herningafdeling (DcH Herning) fylder 75 år i år. Klubben er p.t Danmarks største DcH Hundeklub med 377 medlemmer. Og det skal fejres. Det bliver det lørdag 19. august med forskellige aktiviteter i samarbejde med Herning City.

Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Løjerne begynder om formiddagen med et optog gennem Herning City med cirka 75 hunde fra Markedspladsen til Torvet i Herning. Byrådsmedlem og formand for kultur- og fritid, Johs. Poulsen (R), går i spidsen for optoget med egen hund sammen med Bording Tambourkorps.

På Torvet i Herning kåres Hernings gladeste hund. Det er den hund, der kan logre bedst med halen. Og alle - både børn og forældre - inviteres til at deltage. Man kan tilmelde sig hos DcH. Johs. Poulsen er meddommer. Om eftermiddagen er der opvisning med »for sjov«- aktiviteter på DcH Hernings arealer på Nakskovvej 15 med deltagelse af klubbens egne hunde. Her er adgang for alle.