Magtens Korridorer spillede senest på Herning Rocker i 2016. Foto: Tom Laursen

Magtens Korridorer-forsanger anbefaler fredags-koncert på Murphy’s

Johan Olsen skamroser bandet »KonKurs«, der kommer til byen

HERNING Fredag aften spiller bandet KonKurs på Murphy’s Pub, og de kommer med den varmeste anbefaling.

Selveste Johan Olsen, forsanger i Magtens Korridorer, har nemlig lagt en video ud på de sociale medier, hvor han mere eller mindre siger følgende:

»Der eksisterer selvfølgelig en del fordomme omkring folk fra andre dele af landet. Ligesom københavnere har fordomme overfor folk, der kommer fra Fyn og Jylland, så har jyderne også fordommme over for os københavnere. En af de fordomme er, at vi skulle være særligt snobbede og finkulturelle - og det er fuldstændig korrekt.

Jeg vil appellere til alle fra hovedlandet - specielt fra Herningområdet: Kom nu for helvede ud og hør Konkurs på fredag på Murphy’s. Det bliver stort. En unik oplevelse man kan videregive til sine børnebørn, og chefen på arbejdet på mandag: »Jeg kommer først klokken 12. Det var lidt hårdt fredags for jeg var ude at høre Konkurs«. God fornøjelse«.

»KonKurs« er et coverband fra Herning - de hed tidligere »3 Crown Alley« - som ynder at sætte gang i festen med et bredt repertoire, som rammer både det unge og det mere modne publikum. Bandet spiller en bred vifte af diverse etablerede kunstnere såsom Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, The Beatles, Allan Olsen, Kim Larsen og stort set alt andet, der kan danses og festes til.

KonKurs består af Simon Bølling (sang, guitar), Heine Grevsen (bas, klaver) og Gajoel (trommer).