Ny hovedsponsor i FCM Håndbold

Jørn Just Kristensen 

Virksomheden Danspin bliver ny hovedsponsor for FC Midtjyllands kvinder

HåNDBOLD Virksomheden Danspin A/S øger sit engagement i FCM Håndbold.

Garnproducenten har igennem en årrække været en trofast sponsor i håndboldklubben og tager nu skridtet op og bliver en del af klubbens hovedsponsorer sammen med speditionsfirmaet Alpi, betonvarefabrikken IBF og sportstøjleverandøren Diadora.

Aftalen trådte i kraft pr. 1. august, og sponsoratet vækker selvsagt glæde i FCM Håndbold.

- Jeg er stolt og beæret over, at Danspin A/S fortsat skal være med til at føre håndbolden til nye højder i det midtjyske. Det samarbejde, vi allerede har, er unikt, og det ønsker begge parter at videreudvikle, så vi fælles kan nå vores mål om fastholdelsen og videreudviklingen af et tophold såvel nationalt som internationalt, siger Jakob Mølgaard Christensen, direktør i FCM Håndbold, i en pressemeddelelse.

Direktør og ejer af Danspin A/S er Lars Gantzel Pedersen, som i øvrigt også er bestyrelsesformand for FCM Håndbold.

Han peger på fælles værdier mellem håndboldklubben og hans garnvirksomhed som et godt fundament for et frugtbart samarbejde.

- FCM Håndbold er en klub, der matcher mange af de positive værdier, vi selv står for. Det gælder værdier som troværdighed, engagement og dedikation, siger Lars Gantzel Pedersen i pressemeddelelsen

- Samtidig giver det os en enestående mulighed for at bakke op og involvere os i tophåndbolden i Ikast-Herning-området, tilføjer Danspin-direktøren, som altså også er bestyrelsesformand for FCM Håndbold.

Danspin A/S fra Ikast er en af Europas største garnproducenter.