Mikkel Hansen og co. i Boxen

Jørn Just Kristensen 

De danske håndboldmænd skal møde de franske verdensmestre i Jyske Bank Boxen

HåNDBOLD Der venter en lækkerbisken for det midtjyske håndboldpublikum, når Jyske Bank Boxen 29. oktober danner rammen om et møde mellem de danske OL-guldvindere og de franske verdensmestre.

Kampen afrunder Golden League-stævnet på dansk grund.

Stævnet indledes torsdag 26. oktober med en kamp mod Norge i Brøndby-Hallen og fortsætter lørdag med en kamp mod Polen i Aarhus.

Søndag 29. oktober byder programmet i Boxen først på et opgør mellem Norge og Polen klokken 18.00, og derefter skal Mikkel Hansen og resten af det danske landhold mød Frankrig klokken 20.15.

Glæder sig i MCH
- I MCH er vi glade for at kunne byde håndboldherrerne velkommen på hjemmebane i Jyske Bank Boxen, hvor publikum kan opleve fire af verdens bedste håndboldnationer 29. oktober. Vi glæder os til revancheopgøret fra EM-finalen 2014 og til, at både fans og håndboldstjerner fra Norge, Polen, Frankrig og Danmark igen kommer til Herning, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH, i en pressemeddelelse fra Dansk Håndbold Forbund.

Golden League-stævnet er en af flere forberedelser frem mod EM i Kroatien, der spilles i januar. Danmark er i EM-pulje med Ungarn, Tjekkiet og Spanien.