Disse fem hold kan FCM trække

Kim Stoltenberg Hansen 

Lodtrækning klokken 13 i dag, hvor FC Midtjylland kan få knaldhård eller halvblød modstand

FODBOLD Klokken 13.00 i dag vil FCM-spillere og ledere sidde og krydse fingre. Det er nemlig her, at ulvene får udpeget den modstander, de skal møde i den afgørende kvalifikationsrunde til gruppespillet i Europa League.

FCM er seedet, og bliver parret med et af disse fem hold: Vitorul fra Rumænien, Hafnarfjördur fra Island, Brøndby-overmagten Hajduk Split fra Kroatien, Apollon Limassol fra Cypern eller græske Panathinaikos - sidstnævnte er nok skrækmodstanderen, da det græske storhold tidligere har ekspederet FCM ud af turneringen.

På grund af en stak uventede resultater i aftes endte FCM lidt uventet blandt de seedede hold. Der var nok meget heldigt, hvis man eksempelvis ser på de andre seedede hold i FCM-delen af lodtrækningen. Her optræder mandskaber som Atletic Bilbao og Everton.