Lokale smil efter EM-start

Jørn Just Kristensen 

Camilla Møllebro fra Haderup blev nummer 16 ved elitekvindernes enkeltstart under EM

CYKLING Enkeltstart er ikke hendes yndlingsdisciplin, men Camilla Møllebro var alligevel i højt humør, da hun kom i mål efter 31,5 kilometers tempokørsels syd for Herning.

- Jeg synes, det gik godt. Jeg havde god fart fra starten. Der var lidt glat derude, men jeg holdt mig på cyklen. Jeg har ikke selv set min tid endnu, men jeg føler, at benene var gode, siger Camilla Møllebro til Folkebladet.

De gode ben bekræfter den 33-årige professionelle rytter i, at hun er klar til lørdagens linieløb, hvor målet er dansk medalje. Danmark stiller med et stærkt hold med sprinteren Amalie Dideriksen i spidsen. Dideriksen er forsvarende verdensmester fra i fjor.

Torsdagens enkeltstart på de regnvåde veje syd for Herning blev som ventet domineret af Holland. Tre af de fire første pladser gik til de tre hollandske ryttere.

Vinderen blev den regerende europamester i enkeltstart og viceverdensmester, Ellen van Dijk. Landsmanden Anna van der Breggen, OL-guldvinder i linieløb og OL-bronzevinder i enkeltstart sidste år, blev nummer tre. Lidt overraskende vandt belgiske Ann-Sophie Duyck EM-sølv.