FCM og Jonas Borring forlænger samarbejdet

Kim Stoltenberg Hansen 

Kantspilleren er hos FCM til sommeren 2019

FC Midtjylland forlænger kontrakten med kantspilleren Jonas Borring. Hans nye aftale løber frem til sommeren 2019, meddeler klubben. Det er en forlængelse på et år ekstra, og det glæder kantspilleren.

- Jeg er sindssygt glad for, at det er kommet på plads. Jeg er så glad for, at Midtjylland har hjulpet mig tilbage på sporet i en tid, hvor jeg har haft det svært. Jeg er enormt glad for truppen, og jeg glæder mig helt vildt til de kommende to år, siger Jonas Borring.

Tilbage på niveau
- Den største grund til forlængelsen er, at jeg er kommet tilbage på niveau, fordi FC Midtjylland har stået med åbne arme og har hjulpet mig igennem nogle ting i mit liv. Jeg har fundet mig enormt godt tilpas i FC Midtjylland, og de har hjulpet mig tilbage til en bedre hverdag. Jeg er glad, og jeg har aldrig haft det bedre, end jeg har nu. Det kræver, at hverdagen fungerer, før man kan præstere på banen, og jeg skylder klubben en stor tak for at have hjulpet mig, siger Jonas Borring.

Anden ungdom
FCM er ikke bekymret for at spilleren efterhånden har nået en alder på 32 år.

- Han virker til at have fundet sin anden ungdom. Vi er meget glade for at forlænge med Jonas Borring. Han er en gevinst for klubben både på banen og uden for banen, siger administrerende direktør Claus Steinlein.