FCM-medstifter forlader bestyrelsen

Jørn Just Kristensen 

Bilfirmaet Ejner Hessel forlænger sit sponsorat med FC Midtjylland for tre år. Steen Hessel vælger samtidig at udtræde af klubbens bestyrelse

FODBOLD FC Midtjyllands medstifter, tidligere formand og mangeårigt bestyrelsesmedlem Steen Hessel stopper i bestyrelsen ved næste generalforsamling.

Han har været med i bestyrelser i 27 år, og føler nu, at han har taget sin tørn. Den 59-årige salgsdirektør vil i stedet bruge sine kræfter på bilfirmaet Ejner Hessel A/S og måske have lidt mere fritid.

Han bliver dog som sponsor. Bilfirmaet har netop forlænget sit storsponsorat med tre år.

Bestyrelsen i FCM Holding består i dag af formand Rasmus Ankersen, næstformand Johnny Rune, Cliff Crown, Nity Raj, Kristian Tvergaard, Dan Madsen som repræsentant for Herning Fremad, Michael Sørensen som repræsentant for Ikast FS, Michael Koch som repræsentant for FCM Klubsamarbejdet og så Steen Hessel, der altså udtræder ved generalforsamlingen.